Warning: UPDATE command denied to user 'poplight_cms'@'77.232.90.201' for table 'cache' query: UPDATE cache SET data = 'a:631:{s:13:\"theme_default\";s:7:\"gyllene\";s:13:\"filter_html_1\";s:1:\"1\";s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:17:\"menu_primary_menu\";i:2;s:19:\"menu_secondary_menu\";i:2;s:15:\"install_profile\";s:7:\"default\";s:17:\"node_options_page\";a:2:{i:0;s:6:\"status\";i:1;s:8:\"revision\";}s:12:\"comment_page\";s:1:\"0\";s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"50804c7c5c08f86b73a1a393224c70cb765e6e1254c4046641eb1fd677681172\";s:19:\"file_directory_temp\";s:9:\"files/tmp\";s:19:\"file_directory_path\";s:5:\"files\";s:14:\"file_downloads\";s:1:\"1\";s:20:\"forum_nav_vocabulary\";s:1:\"1\";s:36:\"update_s in /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc on line 156

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc:156) in /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/bootstrap.inc on line 569

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc:156) in /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/bootstrap.inc on line 570

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc:156) in /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/bootstrap.inc on line 571

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc:156) in /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/bootstrap.inc on line 572

Warning: INSERT command denied to user 'poplight_cms'@'77.232.90.201' for table 'watchdog' query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '<em>Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc:156)</em> in <em>/mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/common.inc</em> on line <em>141</em>.', 2, '', 'http://arkiv.poplight.se/artikel/poplight-byter-skepnad-2014', '', '54.82.73.21', 1542376079) in /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc on line 156
Poplight | Poplight byter skepnad 2014 | Poplight

Poplight byter skepnad 2014

INLOGGNING AVSTÄNGD - GOD JUL Poplight kommer att genomgå ett stort ansiktslyft lagom till sajtens 10-årsjubileum. Ett nytt och modernare Poplight med ny design och nya funktioner kommer att växa fram under 2014. På julafton byter Poplight ägare. Vi fortsätter att leverera Sveriges bästa oberoende bevakning av Melodifestivalen, ESC och andra musiktävlingar på nya arkiv.poplight.se

Poplight grundades redan 2004, då under namnet Gylleneskor och blev snabbt en viktig plattform för alla med passion för Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Sajten har genom åren utvecklats och förnyats, vår relevans har bestått. Många av våra tidigare medarbetare har inlett lysande karriärer inom medie- och musikbranschen efter att ha skaffat sig sina första praktiska erfarenheter hos oss.

Det faktum att passionen och sajten snart har bestått i tio år, trots ett medieklimat med hård konkurrens vittnar om att vi spelar roll. Nu kan vi meddela att Poplight återigen genomgår en välbehövlig modernisering och få en ny skepnad och detta sker lagom till sajtens 10-årsjubileum.
En efterlängtad förändring som vi kan avslöja redan nu är att det äntligen blir möjligt att kommentera artiklar via exempelvis Facebook, Google+ och andra sociala medier. 

Vi är vad vi heter – Poplight.se 

Sajtens officella adress blir hädanefter precis som vi heter: arkiv.poplight.se. Bokmärk det! Den gamla adressen arkiv.poplight.se kommer att hänvisa en tid. Men det är arkiv.poplight.se som gäller hädanefter!

Vi är öppna för sponsorer, annonsörer och samarbeten

Zitiz AB som ägt Poplight och några andra sajter sedan 2009 lägger nu ner sin verksamhet. Poplight övertas istället direkt av nuvarande medlemmar i redaktionen. Under inledningen av 2014 kommer en ny permanent organisation fastställas.

Förutsättningarna är helt nya och omställningsperioden har varit kort. Det är ingen hemlighet att vi nu är i behov av sponsorer och annonsörer. I organisationen finns personer med över tio års erfarenhet av digital marknadsföring och samarbeten med partners inom musik, event och nöjesbranschen. Vi kan skräddarsy kostnadseffektiva och kreativa upplägg. Kontakta oss!

Poplight tar jul och nyårsledigt

Den 25 december 2013 börjar Poplights omvandling. Av tekniska skäl kommer sajten ligga nere i några dagar. Nya Poplight går online i början av 2014. Håll utkik på arkiv.poplight.se! 

Användarbloggarna upphör

En stor förändring med den nya sidan är att användarbloggarna läggs ner. Allt gammalt innehåll kommer att finnas kvar – men det kommer inte att gå att göra nya inlägg. Vi beklagar den olägenhet detta kan medföra för våra bloggare. Samtidigt tror vi att fördelarna överväger nackdelarna. Av tekniska och kostnadsskäl är det inte möjligt att upprätthålla servicen. Vi menar också att det numera finns bättre sätt att bedriva blogg på.

Poplight öppnar nu istället upp sig mer för gästkrönikor och möjligheten att bli officiell bloggare för Poplight. Alla som är intresserade av att bidra och skriva för Poplight är som alltid välkomna att höra av er till oss!

Ring ut det gamla, in med det nya! (men vi behåller det gamla)

Aktuella artiklar från Melodifestivalen 2014 och Idol 2013 kommer att finnas kvar och vara aktiva på den nya sidan. Däremot kommer det gamla Poplight med dess databas att arkiveras – så inga artiklar, blogginlägg eller bilder kommer att försvinna! Det gamla Poplight så som den ser ut idag kommer att gå att nå både via en separat adress och genom länkning från nya arkiv.poplight.se 

Från och med den 25 december kommer sajten att ligga nere och under omställningsprocessen kan ni följa oss på twitter (@PoplightSE) för allra senaste nyheter i korthet tills vi lanserar nya arkiv.poplight.se
Vi hoppas att ni kommer att tycka om det nya Poplight!

God jul och gott nytt år önskar alla vi på Poplight.
Skrivet av:
Ludvig Alfredsson (Luddinizer)

Källa: Poplight

Kommentarer

Så om man vill fortsätta att blogga, hur gör jag då? Mejlar in eller skriver att jag vill fortsätta här? Och vi som ev. fortsätter att blogga - kommer vi få arbetsuppgifter eller är det fortsatt frivilligt att skriva lite som man själv behagar. Och det viktigaste - kan man blogga under ett användarnamn och inte sitt riktiga namn?
Vill tacka för alla åren här på Poplight, det har varit riktigt roligt. Finns från och med idag den 22 december 2013 på http://hollac16.wordpress.com/ där jag fortsätter att blogga om Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och musikliv. Kan tänka mig att hoppa in som gästkrönikör om det går bra även om jag nu tackar Poplight för den här tiden och önskar en god jul till er alla!
Om man har blogg på Poplight och vill fortsätta blogga får man skicka in en medarbetaransökan eller genom en "Tipsa oss"-funktion som kommer finnas på nya sajten. Eftersom att Poplight är ideellt så är det inget större krav på arbetsuppgifter. I nuläget är det ganska frivilligt att skriva om man själv behagar.

Tack själv, Hollac16, för att du har bloggat hos oss! Det har varit ett nöje att läsa dina bloggar här på Poplight och jag personligen tänker fortsätta följa din nya blogg.
Vill också tacka poplight för att ni gav mig chansen att utveckla mitt bloggande och samtidigt få möjligheten att diskutera mina favoritämnen med andra. Nu för tiden vloggar jag mest, och jag och Jesper Larsson har precis startat upp vårt nya program "Åh, vilken schlager" som man kan följa på min youtubekanal http://www.youtube.com/user/Pontzuk.

Relaterade artiklar

På Poplight får du veta allt inom Melodifestivalen!

Ladda inför Melodi- festivalen 2014!

Är du inte medlem än?

Ta gärna några sekunder och registrera dig. Träffa medlemmar, kommentera, blogga ...

Logga in på Poplight

Poplight bevakar Idol 2013. Här kan du läsa om allt!

Följ Idol 2013 på Poplight!

Poplight står för Sveriges mest intensiva bevakning av Eurovision Song Contest 2013. Här hittar du de färskaste nyheterna om världens största musiktävling - redan nu!

Så var Euro- vision Song Contest 2013 i Malmö!

Poplight söker nya skribenter, bloggare och personer med kreativa idéer!

Är du en av Poplights nya medarbetare?

Omröstning

Poplights reporter bloggar om Eurovision Song Contest och här får du allt det senaste nytt om tävlingen.

Följ Ludvigs Eurovision-blogg på Poplight

Madde - Redaktör på Poplight. Följ med i hennes uppdrag som skribent och ta del av hennes tankar och funderingar.

Redaktör-Maddes blogg på Poplight

Poplights skribent Jesper Lindqvist är ute på Melodifestivalsturnén och här kan du följa hans äventyr!

Poplights skribent bloggar från Melodi- festivalen

Följ Poplight på twitter där du kan få liveuppdateringar och kommentarer under Melodifestivalen 2012.

Följ Poplight via Twitter!

Poplights samlar musiken för Melodifestivalen och andra tävlingar ppå Spotify!

Få koll på musiken i Mello och Idol

Om du gillar Poplights sida om Idol 2011 får du koll på senaste nytt direkt på Facebook!

Poplight på Facebook: Här följer du Mellon!

Nya kommentarer

Här är all information om Melodifestivalen 2013 - artisterna, låtarna, programledarna, städerna ...

Melodi-festivalen 2013 på Poplight!

I "Egentligen kan man inte tävla i musik – men vi är fyra miljoner som vill veta vem som vinner" ges läsaren en fantastisk möjlighet att träda in i kulisserna bakom Sveriges största musiktävling – alla kategorier. Beställ boken här!

Alla hemligheter samlade i en bok!

Poplight sitter på all historik och fakta från Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Kolla in vår sprängfyllda databas och hitta allt du vill veta från mer än 50 års Melodifestival och Eurovision Song Contest.

Minns MF och Eurovision Song Contest

Fredagen den 18 december fick Gylleneskor ett nytt namn - Poplight! Läs allt om nyheterna här.

Poplight – Gylleneskors nya namn!

Prenumerera på Poplights nyheter via vår RSS-feed

Prenumerera på innehåll

Lägg till våra nyheter på din personliga IGoogle

Add to Google

Warning: INSERT command denied to user 'poplight_cms'@'77.232.90.201' for table 'watchdog' query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '<em>UPDATE command denied to user &amp;#039;poplight_cms&amp;#039;@&amp;#039;77.232.90.201&amp;#039; for table &amp;#039;node_counter&amp;#039;\nquery: UPDATE node_counter SET daycount = daycount + 1, totalcount = totalcount + 1, timestamp = 1542376080 WHERE nid = 67279</em> in <em>/mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc</em> on line <em>156</em>.', 2, '', 'http://arkiv.poplight.se/artikel/poplight-byter-skepnad-2014', '', '54.82.73.21', 1542376080) in /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc on line 156

Warning: INSERT command denied to user 'poplight_cms'@'77.232.90.201' for table 'watchdog' query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', '<em>INSERT command denied to user &amp;#039;poplight_cms&amp;#039;@&amp;#039;77.232.90.201&amp;#039; for table &amp;#039;accesslog&amp;#039;\nquery: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values(&amp;#039;Poplight byter skepnad 2014&amp;#039;, &amp;#039;node/67279&amp;#039;, &amp;#039;&amp;#039;, &amp;#039;54.82.73.21&amp;#039;, 0, &amp;#039;3d0fe5289c6d0588c1e75703cfb87a6a&amp;#039;, 627, 1542376080)</em> in <em>/mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc</em> on line <em>156</em>.', 2, '', 'http://arkiv.poplight.se/artikel/poplight-byter-skepnad-2014', in /mounted-storage/home84/sub001/sc45988-JPZX/arkiv.poplight.se/includes/database.mysqli.inc on line 156